Wie zijn wij

Sinterklaasgroep Handicamp

De Sinterklaasgroep is in de jaren ’80 opgericht door mensen die Stichting Handicamp Outdoor een warm hart toedragen. De Sinterklaasgroep is inmiddels uitgegroeid tot een enthousiaste groep vrijwilligers die zich vooral in de maanden november en december inzetten om het Sinterklaasfeest voor iedereen zo leuk mogelijk te maken maar vooral ook om geld in te zamelen voor Stichting Handicamp Outdoor. Dit doen wij door bij gezinnen in Nijverdal en omstreken op huisbezoek te gaan als Sint en Piet, maar wij bezoeken ook scholen, verenigingen, bedrijven etc.

Wilt u meer weten over hoe wij te werk gaan? Kijk dan eens onder het kopje ‘welkom’.

 

Piet Handicamp
Piet Handicamp
Sint en piet
Sint en piet

Handicamp outdoor

Handicamp Outdoor organiseert al ruim 30 jaar vakanties voor mensen met een lichamelijke en/of een geestelijke beperking dankzij een grote groep vrijwilligers, sponsors en donateurs. De Handicamper, een reuzencamper die voorzien is van allerlei aanpassingen, gaat jaarlijks meerdere keren met kleine groepen en goede begeleiding op pad in het binnen- en buitenland. Naast de georganiseerde reizen zijn er ook plusreizen waarbij de Handicamper gebruikt kan worden door mindervaliden in alle leeftijden zodat ook zij met hun eigen woon- en/of vriendengroep of met het eigen gezin van een kampeervakantie kunnen genieten.

Kijk op www.handicampoutdoor.nl voor meer informatie over deze stichting.

Sint Handicamp Outdoor

Op zoek naar vrijwilligers

Wij zijn erg trots op onze vrijwilligers die zich voor de volle honderd procent inzetten voor de Sinterklaasgroep. Naast de Sinterklazen en Pieten hebben we ook nog de catering, het schminkteam, de planning/organisatie en chauffeurs die ons zowel letterlijk als figuurlijk op weg helpen.

Zou u graag onze groep willen komen versterken? U kunt altijd contact opnemen via planning@sinterklaashandicamp.nl.

Om de kwaliteit en professionaliteit van onze groep te waarborgen vindt er na uw aanmelding een intake plaats.

Sponsors sinterklaasgroep Handicamp

Sinterklaas Handicamp
sponsoren

Om de Sinterklaasgroep draaiende te houden kunnen wij niet zonder onze sponsors. U kunt ons helpen met een financiële gift of een gift in natura. In ruil voor sponsoring wordt uw naam vermeld op onze website en op onze sociale media. Graag gaan we met u in gesprek over wat we voor elkaar zouden kunnen betekenen!

Dankzij onze sponsors komt de gehele opbrengst van de actie ten goede aan Stichting Handicamp Outdoor.

Wij zijn u zeer dankbaar!

Onze sponsoren

Sinterklaasgroep Handicamp

planning@sinterklaashandicamp.nl

06 – 81 22 89 97 (zie ‘contact’ voor telefonische bereikbaarheid)