Nieuws

Nieuws

 

HOERA! SINT EN ZIJN PIETEN ZIJN ER WEER! 

Wat was het spannend… de kolen waren op en hoofdpiet had geen idee waar hij naartoe moest varen!

Gelukkig zijn we zaterdag 14 november allemaal in Nederland aangekomen. Een paar Pieten mochten meteen aan het werk en hebben de eerste kinderen (en volwassenen) in Nijverdal alweer hard aan het lachen gemaakt.

Wilt u onze vrolijke Pieten ook nog op bezoek? Informeer dan naar de mogelijkheden. Dit kan via ons contactformulier, maar ook via de mail of telefonisch. Wij houden ons aan de richtlijnen van de RIVM. Om deze reden zijn bezoeken in huis dit jaar afgelast maar wij kunnen met deze tropische temperaturen gerust bij u buiten komen. 

NIEUWS 2019

Artikel Tubantia – Sinterklaasgroep Handicamp haalt 4500 euro op

 

Artikel Twents Volksblad – Sinterklaasgroep Handicamp haalt 4500 euro op

 

WIJ ZIJN TROTS, BLIJ EN DANKBAAR!

Op 5 december mochten wij het eindbedrag bekend maken! Wij hebben een cheque ter waarde van maar liefst 4500 euro aan de stichting Handicamp Outdoor mogen overhandigen! Dit bedrag hebben Sint en zijn Pieten bij elkaar gespaard door bij gezinnen, bedrijven, verenigingen, en instellingen op bezoek te gaan.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jaar met heel veel gezelligheid. Wij zijn trots op onze (professionele) groep vrijwilligers die vele uren vrijmaken omdat zij de stichting Handicamp Outdoor een warm hart toedragen. ❤️

Ook zijn wij ieder jaar weer erg dankbaar voor de sponsors zodat wij alle inkomsten naar Handicamp kunnen laten gaan. Maar ook gaat onze dank uit naar de mensen die ons inhuren, zonder hun hulp zouden wij dit bedrag niet kunnen doneren!

 

Foto’s 

Wij hopen dat iedereen heeft genoten van het Sinterklaasfeest. De komende dagen zullen we nog een aantal foto’s online plaatsen om een beetje te kunnen nagenieten. Mocht u zelf nog leuke foto’s hebben van ons bezoek aan u, wij vinden het ook erg leuk om deze terug te zien op onze Facebook pagina of in onze mailbox: sint.handicamp@hotmail.com.

Sinterklaasgroep Handicamp

sint.handicamp@hotmail.com

06 – 81 22 89 97 (zie ‘contact’ voor telefonische bereikbaarheid)