Nieuws

Nieuws

Artikel Tubantia – Sinterklaasgroep Handicamp haalt 4500 euro op

 

Artikel Twents Volksblad – Sinterklaasgroep Handicamp haalt 4500 euro op

 

WIJ ZIJN TROTS, BLIJ EN DANKBAAR!

Op 5 december mochten wij het eindbedrag bekend maken! Wij hebben een cheque ter waarde van maar liefst 4500 euro aan de stichting Handicamp Outdoor mogen overhandigen! Dit bedrag hebben Sint en zijn Pieten bij elkaar gespaard door bij gezinnen, bedrijven, verenigingen, en instellingen op bezoek te gaan.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jaar met heel veel gezelligheid. Wij zijn trots op onze (professionele) groep vrijwilligers die vele uren vrijmaken omdat zij de stichting Handicamp Outdoor een warm hart toedragen. ❤️

Ook zijn wij ieder jaar weer erg dankbaar voor de sponsors zodat wij alle inkomsten naar Handicamp kunnen laten gaan. Maar ook gaat onze dank uit naar de mensen die ons inhuren, zonder hun hulp zouden wij dit bedrag niet kunnen doneren!

 

Foto’s 

Wij hopen dat iedereen heeft genoten van het Sinterklaasfeest. De komende dagen zullen we nog een aantal foto’s online plaatsen om een beetje te kunnen nagenieten. Mocht u zelf nog leuke foto’s hebben van ons bezoek aan u, wij vinden het ook erg leuk om deze terug te zien op onze Facebook pagina of in onze mailbox: sint.handicamp@hotmail.com.

Sinterklaasgroep Handicamp

sint.handicamp@hotmail.com

06 – 81 22 89 97 (Telefonisch bereikbaar in de maanden okt, nov en dec.)