Nieuws

Nieuws

SINTERKLAAS OP BEZOEK IN 2020

Als Sinterklaasgroep houden wij het nieuws omtrent Corona (COVID-19) nauwlettend in de gaten. Op dit moment is het nog niet te voorspellen welke maatregelen er in het najaar zullen zijn. Uiteraard zijn we al volop aan het denken of en welke alternatieven er mogelijk zijn m.b.t. het bezoek van de goedheiligman in een 1,5 meter samenleving.

Telefonisch zijn wij vanaf oktober weer bereikbaar maar het is nu al mogelijk om via de mail of via deze website uw boeking door te geven. Boekingen kunnen van uw kant maar ook vanuit onze kant kosteloos geannuleerd worden als blijkt dat een bezoek van Sint en Piet vanwege coronamaatregelen niet haalbaar is. 

 

 

 

NIEUWS 2019

Artikel Tubantia – Sinterklaasgroep Handicamp haalt 4500 euro op

 

Artikel Twents Volksblad – Sinterklaasgroep Handicamp haalt 4500 euro op

 

WIJ ZIJN TROTS, BLIJ EN DANKBAAR!

Op 5 december mochten wij het eindbedrag bekend maken! Wij hebben een cheque ter waarde van maar liefst 4500 euro aan de stichting Handicamp Outdoor mogen overhandigen! Dit bedrag hebben Sint en zijn Pieten bij elkaar gespaard door bij gezinnen, bedrijven, verenigingen, en instellingen op bezoek te gaan.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jaar met heel veel gezelligheid. Wij zijn trots op onze (professionele) groep vrijwilligers die vele uren vrijmaken omdat zij de stichting Handicamp Outdoor een warm hart toedragen. ❤️

Ook zijn wij ieder jaar weer erg dankbaar voor de sponsors zodat wij alle inkomsten naar Handicamp kunnen laten gaan. Maar ook gaat onze dank uit naar de mensen die ons inhuren, zonder hun hulp zouden wij dit bedrag niet kunnen doneren!

 

Foto’s 

Wij hopen dat iedereen heeft genoten van het Sinterklaasfeest. De komende dagen zullen we nog een aantal foto’s online plaatsen om een beetje te kunnen nagenieten. Mocht u zelf nog leuke foto’s hebben van ons bezoek aan u, wij vinden het ook erg leuk om deze terug te zien op onze Facebook pagina of in onze mailbox: sint.handicamp@hotmail.com.

Sinterklaasgroep Handicamp

sint.handicamp@hotmail.com

06 – 81 22 89 97 (Telefonisch bereikbaar in de maanden okt, nov en dec.)