Nieuws

Nieuws

SINTERKLAAS OP BEZOEK IN 2020

Als Sinterklaasgroep houden wij het nieuws omtrent Corona (COVID-19) nauwlettend in de gaten. Op dit moment is het nog niet te voorspellen welke maatregelen er in de Sinterklaasperiode zullen zijn. Sint en zijn Pieten zijn volop bezig met het uitwerken van ‘Coronaproof’ activiteiten. Wij hopen u hierover zo spoedig mogelijk te kunnen informeren.

Normaal gesproken zijn wij telefonisch pas weer bereikbaar vanaf oktober, maar dit is niet echt een normaal jaar. Wij begrijpen dat u wellicht vol vragen zit en wij willen u dan ook de mogelijkheid geven om die te stellen. Dit is natuurlijk altijd al mogelijk via de mail of via het contactformulier maar vanaf dinsdag 15 september zal de telefoon ook weer geregeld aan staan. Onder het kopje ‘contact’ kunt u de dagen en tijden vinden waarop wij telefonisch bereikbaar zijn. Wij hopen u zo goed mogelijk antwoord te kunnen geven op uw vragen. Het kan echter zo zijn dat wij op het moment waarop u belt ook even geen antwoord hebben. Wij bespreken dit als organisatie dan zo spoedig mogelijk en komen er dan bij u op terug.

Boekingen kunnen van uw kant maar ook vanuit onze kant kosteloos geannuleerd worden als blijkt dat een bezoek van Sint en Piet niet haalbaar is.

 

NIEUWS 2019

Artikel Tubantia – Sinterklaasgroep Handicamp haalt 4500 euro op

 

Artikel Twents Volksblad – Sinterklaasgroep Handicamp haalt 4500 euro op

 

WIJ ZIJN TROTS, BLIJ EN DANKBAAR!

Op 5 december mochten wij het eindbedrag bekend maken! Wij hebben een cheque ter waarde van maar liefst 4500 euro aan de stichting Handicamp Outdoor mogen overhandigen! Dit bedrag hebben Sint en zijn Pieten bij elkaar gespaard door bij gezinnen, bedrijven, verenigingen, en instellingen op bezoek te gaan.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd jaar met heel veel gezelligheid. Wij zijn trots op onze (professionele) groep vrijwilligers die vele uren vrijmaken omdat zij de stichting Handicamp Outdoor een warm hart toedragen. ❤️

Ook zijn wij ieder jaar weer erg dankbaar voor de sponsors zodat wij alle inkomsten naar Handicamp kunnen laten gaan. Maar ook gaat onze dank uit naar de mensen die ons inhuren, zonder hun hulp zouden wij dit bedrag niet kunnen doneren!

 

Foto’s 

Wij hopen dat iedereen heeft genoten van het Sinterklaasfeest. De komende dagen zullen we nog een aantal foto’s online plaatsen om een beetje te kunnen nagenieten. Mocht u zelf nog leuke foto’s hebben van ons bezoek aan u, wij vinden het ook erg leuk om deze terug te zien op onze Facebook pagina of in onze mailbox: sint.handicamp@hotmail.com.

Sinterklaasgroep Handicamp

sint.handicamp@hotmail.com

06 – 81 22 89 97 (zie ‘contact’ voor telefonische bereikbaarheid)