contact

Contact

Handihome
Bedrijvenweg 25, 7442 CX, Nijverdal

06 – 81 22 89 97

Telefonisch bereikbaar in de maanden september, oktober, november en december.

Spreekt u bij geen gehoor de voice-mail in? Dan proberen wij u zo spoedig mogelijk terug te bellen!

 

planning@sinterklaashandicamp.nl

Het hele jaar bereikbaar via het onderstaande contactformulier.

Volg ons op Social media

Sint en Piet uitnodigen

Wij vinden het erg leuk om bij u thuis, uw bedrijf, stichting of vereniging te komen!

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen via de e-mail, maar ook via het contactformulier onderaan deze pagina en wij zijn telefonisch bereikbaar. Mochten we op dat moment geen antwoord hebben, dan komen wij daar na overleg met Sint en Piet zeker op terug!        

U kunt op de button klikken om Sint en Piet bij u uit te nodigen.

Wij reageren normaal gesproken binnen 48 uur. Mocht u niets van ons horen, wilt u dan telefonisch contact opnemen?

Veel gestelde vragen

Mijn kind is allergisch.

Een allergie hebben is vaak al vervelend genoeg. Wij zouden dan ook graag van tevoren willen weten of iemand uit uw gezelschap allergische reacties heeft op bepaalde bestandsdelen van de pepernoten of het snoepgoed. Hierbij kunt u denken aan een glutenallergie, koemelkallergie of lactose-intolerantie. In dat geval nemen we namelijk extra handschoenen mee om te voorkomen dat deze persoon alsnog sporen van deze bestandsdelen binnenkrijgt en er kan overlegd worden met u over hoe u om wilt gaan met het uitdelen van de pepernoten en het snoepgoed.

Wij wonen buiten de gemeente Hellendoorn.

Met de Handicamper en de busjes van Handicamp rijden Sint en zijn Pieten rond in Nijverdal en omstreken. De grenzen van het werkgebied zijn niet heel strak vastgesteld. Twijfelt u over de afstand? We overleggen graag of het haalbaar is om bij u langs te komen.

Komen jullie ook bij bedrijven en verenigingen?

Jazeker komen wij ook op bezoek bij bedrijven en verenigingen. Als u een kijkje neemt op de pagina, hoop ik dat uw vragen beantwoord worden.

Nemen jullie eigen strooigoed mee?

De Pieten hebben pepernoten en snoepgoed bij zich en zorgen samen met Sinterklaas voor een geweldig bezoek. De eventuele cadeaus regelt u.

Waar gaat de opbrengst van alle bezoekjes naar toe?

De opbrengst van de bezoeken gaat geheel naar de stichting Handicamp Outdoor. Dit is een stichting die kampeervakanties voor mindervaliden mogelijk maakt. Met de opbrengst van de Sinterklaasgroep is het voor stichting Handicamp Outdoor onder andere mogelijk om de reuzencamper (de Handicamper) op de weg te houden. Vrijwilligers binnen deze stichting en vrijwilligers van de Sinterklaasgroep zetten zich in omdat ze Handicamp Outdoor een warm hart toedragen en krijgen hiervoor geen vergoeding.

Wat zijn de kosten om Sint en Piet uit te nodigen?

 Een huisbezoek van 20 minuten kost €40,- en een huisbezoek van 30 minuten kost €60,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de stichting Handicamp Outdoor. De duur van het bezoek bepaalt u uiteraard zelf. Twijfelt u welk bezoek bij u past, 20 of 30 minuten? Ons advies is om na te gaan hoeveel personen bij Sinterklaas mogen komen voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand daarvan kunt u berekenen hoeveel minuten Sinterklaas per persoon ongeveer heeft en of dat past bij wat u in gedachten heeft.

De prijzen voor scholen, bedrijven en verenigingen zijn op aanvraag.

 

Wat doen jullie met onze persoonlijke gegevens?

De NAW gegevens en de informatie over de kinderen worden alleen vastgelegd om het bezoek aan u in goede banen te leiden. Gegevens worden enkel gedeeld met de vrijwilligers binnen de Sinterklaasgroep die bij u op bezoek komen en worden niet gedeeld met derden. Na afloop van het bezoek worden deze gegevens ook niet bewaard.

Uitzondering hierop is uw e-mailadres. Wij houden een lijst bij met e-mailadressen van klanten zodat we u in het komende seizoen wederom kunnen uitnodigen voor een gezellig bezoek van onze Sinterklaas en Pieten. Uiteraard kunt u bij ons aangeven dat u geen gebruik wilt maken van deze optie.

Stichting Sinterklaasgroep Handicamp zal zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

Contactformulier

Voor vragen kunt u dit contactformulier invullen. Bent u van plan om Sint en Piet uit te nodigen, dan graag het aanmeldformulier invullen. Als u op de button “Sint en Piet uitnodigen” klikt, komt u bij het aanmeldformulier. Hartelijk dank hiervoor.

Wij reageren normaal gesproken binnen 48 uur. Mocht u niets van ons horen, wilt u dan telefonisch contact opnemen?

2 + 5 =

* Stichting Sinterklaasgroep Handicamp zal zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze privacyverklaring.

Sinterklaasgroep Handicamp

planning@sinterklaashandicamp.nl

06 – 81 22 89 97 (zie ‘contact’ voor telefonische bereikbaarheid)