Sinterklaas op bezoek

Voor bedrijven, instellingen en verenigingen

Voor bedrijven, instellingen, verenigingen

Wilt u uw werknemers, bewoners of leden een gezellig Sinterklaasfeest aanbieden en daarbij ook nog eens een goed doel steunen? Dat kan! Wij komen bij de door u uitgekozen locatie om er een gezellig feest van te maken.

Langzaamaan wordt de zaal steeds voller en stijgt de verwachting bij het gezelschap dat zich verzamelt in uw zaal of kantine. Na de inloop is iedereen er en het feest kan beginnen. ‘Sinterklaasje kom maar binnen met uw Piet…’ een goedgeluimde Piet zet het lied in terwijl hij de zaal binnenkomt huppelen. De kinderen doen vrolijk mee, maar vragen zich al snel af… Waar is Sinterklaas? ‘Ik wist dat ik iets vergat!’ grapt Piet, ‘Zullen we hem eens heel hard roepen?’ ‘Sinterklaahaas!!!’ klinkt er uit alle kelen. Zal hij het gehoord hebben? Nog een keer roepen misschien! ‘Sinterklaahaas!!!’ Oh, gelukkig, daar komt hij al aan!  

(tekst gaat door onder de foto’s)

Ortageo bezoek bedrijven
Inpakpiet Handicamp

Wie regelt wat?

Sinterklaas wordt verwelkomd en dan mogen de gezinnen om de beurt bij de goedheiligman komen. Hij heeft zijn grote boek meegenomen en daar staan alle wetenswaardigheden in over de kinderen. Hoe weet de goede Sint dat toch allemaal?

Wellicht kunt u zelf gegevens over de kinderen invullen die bij het bezoek aanwezig zullen zijn en anders is het mogelijk om te vragen aan de ouders/verzorgers om informatie bij u aan te leveren. Het gaat om leuke weetjes, mijlpalen en de leeftijden van de kinderen. De aangeleverde informatie kunt u samenvoegen in één bestand en minimaal een week voor het bezoek naar ons mailen zodat de Pieten alles kunnen verwerken in het grote boek van de Sint.

Om alles soepel te laten verlopen gaat onze voorkeur ernaar uit om binnen uw organisatie een contactpersoon te hebben die ook aanwezig is op het feest. Uw wensen m.b.t. de invulling van het feest en last-minute wijzigingen kunnen dan makkelijker doorgesproken worden.

De Sint en zijn Pieten beschikken over een geluidsinstallatie maar dit dient wel van tevoren door u aangevraagd te worden. Vooral bij grote groepen is het voor Sinterklaas prettig als er geluidsversterking is. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden.

Kosten

De kosten van het bezoek zijn afhankelijk van uw wensen en de tijdsduur.
U kunt contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Sinterklaasgroep Handicamp

planning@sinterklaashandicamp.nl

06 – 81 22 89 97 (zie ‘contact’ voor telefonische bereikbaarheid)