Sinterklaas op bezoek

Voor scholen

Voor scholen

Het grote feest op 5 december nadert en u wilt de leerlingen en leerkrachten van uw school graag een gezellig en onbezorgd Sinterklaasfeest geven.

De klok slaat half 9 en het schoolplein staat vol met kinderen die bruisen van de energie en vol verwachting in het rond kijken. Zal de goede Sint komen? Om de stemming erin te krijgen worden er uit volle borst Sinterklaasliedjes gezongen. Als Sint het gezang hoort weet hij vast welke kant hij op moet voor het feest… Ja hoor, daar komt hij al! 

Strooipieten

Sommige scholen vinden het prettig om voorafgaand aan het grote feest op 5 december al één of twee strooipieten de klassen rond te laten gaan zodat het feest op de dag zelf iets minder druk verloopt. Ook dit is natuurlijk geen probleem voor ons! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wie regelt wat?

Om uw feest in goede orde te laten verlopen ontvangen wij graag van tevoren het draaiboek van uw school. De Pieten nemen de details door met Sinterklaas en voegen dit toe aan zijn grote boek zodat dit vrolijke gezelschap goed voorbereid is op de feestelijke dag. Indien u met een bepaald thema werkt of zelf een alternatief vervoersmiddel heeft geregeld voor de Sint en zijn Pieten horen we dit ook graag van tevoren zodat we optimaal in kunnen haken op uw verhaal en er een geslaagde dag van kunnen maken!

 

 

Kosten

Een huisbezoek van 20 minuten kost €40,- en een huisbezoek van 30 minuten kost €60,-. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de stichting Handicamp Outdoor. De duur van het bezoek bepaalt u uiteraard zelf. Twijfelt u welk bezoek bij u past, 20 of 30 minuten? Ons advies is om na te gaan hoeveel personen bij Sinterklaas mogen komen voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand daarvan kunt u berekenen hoeveel minuten Sinterklaas per persoon ongeveer heeft en of dat past bij wat u in gedachten heeft.

 

Sinterklaasgroep Handicamp

sint.handicamp@hotmail.com

06 – 81 22 89 97 (Telefonisch bereikbaar in de maanden okt, nov en dec.)