Sinterklaas op bezoek

Voor scholen

Voor scholen

Het grote feest op 5 december nadert en u wilt de leerlingen en leerkrachten van uw school graag een gezellig en onbezorgd Sinterklaasfeest geven.

De klok slaat half 9 en het schoolplein staat vol met kinderen die bruisen van de energie en vol verwachting in het rond kijken. Zal de goede Sint komen? Om de stemming erin te krijgen worden er uit volle borst Sinterklaasliedjes gezongen. Als Sint het gezang hoort weet hij vast welke kant hij op moet voor het feest… Ja hoor, daar komt hij al! 

Strooipieten

Sommige scholen vinden het prettig om voorafgaand aan het grote feest op 5 december al één of twee strooipieten de klassen rond te laten gaan zodat het feest op de dag zelf iets minder druk verloopt. Ook dit is natuurlijk geen probleem! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

sint roetveegpieten
roetveegpiet voorlezen Handicamp
Sint en Piet op school

Wie regelt wat?

Om uw feest in goede orde te laten verlopen ontvangen wij graag van tevoren het draaiboek van uw school. De Pieten nemen de details door met Sinterklaas en voegen dit toe aan zijn grote boek zodat dit vrolijke gezelschap goed voorbereid is op de feestelijke dag. Indien u met een bepaald thema werkt of zelf een alternatief vervoersmiddel heeft geregeld voor de Sint en zijn Pieten horen we dit ook graag van tevoren zodat we optimaal in kunnen haken op uw verhaal en er een geslaagde dag van kunnen maken!

 

 

Kosten

De kosten van het bezoek zijn afhankelijk van uw wensen en de tijdsduur.
U kunt contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvende offerte.

 

Sinterklaasgroep Handicamp

planning@sinterklaashandicamp.nl

06 – 81 22 89 97 (zie ‘contact’ voor telefonische bereikbaarheid)